Per davant de tot, la qualitat en alimentació. casa fundada 1984
                                                                                                                                       Per davant de tot, la qualitat en alimentació.                                                                                                casa fundada                                                                                                     1984

  Super Preu

Estrella Damm

 

 

      

          pack 12

CERVESES

Magners

Productor: WM Magner
Tipo: Sidra
Color: Ámbar
% Alcohol: 4,5
Cantidad: 33 cl./56,8 cl.
País: Irlanda

Peso: 0.625 kg

Tenim las cerveses del Montseny,  a més de totes les que coneixeu.

 

Montseny Ecolupulus

 

Íber Ale

(Alc. 5’4% vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s)

Estilo cervecero: ÍBER ALE. Cerveza rubia de alta fermentación, muy refrescante y suave. La Ecolupulus está elaborada con maltas y lúpulos procedentes de la agricultura ecológica.

Nota de cata: Buen equilibrio entre la dulzura de la malta pilsen y los lúpulos utilizados. El resultado es una cerveza realmente suave y refrescante. Temperatura de consumo entre 4º y 8ºC.

Ingredientes de la receta:

 • Agua del Montseny.
 • Malta pilsen orgánica
 • Flor de los lúpulos: sovereign, first gold y pacific gem ecológicos.
 • Levadura.

Montseny Mala Vida Xili

 

(Alc. 11% vol., Grau Plat 28’0, 65 IBU’s)


Estil cerveser: IMPERIAL STOUT. Cervesa negra d’alta graduació elaborada amb dues varietats de xilis americans.

.

Nota de tast: Una copa que sorprèn tant per la complexitat de la cervesa com pel toc picant que li aporten els xilis. Al segon glop, un regust càlid t’impregnarà la boca i no podràs parar! Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, chocolat, carapils, brown, biscuit i malta fumada. Llúpols: columbus, northern brewer i willamette. Llevat.

Montseny Mala Vida Brandy

 

(Alc. 11% vol., Grau Plat 28’0, 65 IBU’s)


Estil cerveser: BRANDY BARREL AGED IMPERIAL STOUT. Cervesa negra d’alta graduació envellida en botes de Brandy.

.

Nota de tast: Després del procés de maduració en botes de Brandy, aconseguim una versió de la nostra cervesa Mala Vida encara més complexa i contundent.

El sabor del Brandy que li aporten les barriques acompanya i l’arrodoneix, tota una experiència! Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, chocolat, carapils, brown, biscuit i malta fumada. Llúpols: columbus, northern brewer i willamette. Llevat.

Montseny Mala Vida Bourbon

 

(Alc. 11% vol., Grau Plat 28’0, 65 IBU’s)


Estil cerveser: BOURBON BARREL AGED IMPERIAL STOUT. Cervesa negra d’alta graduació envellida en botes de Bourbon.

.

Nota de tast: Després del procés de maduració en botes de Bourbon, aconseguim una versió de la nostra cervesa Mala Vida encara més complexa i contundent.

El sabor del Bourbon que li aporten les barriques acompanya i arrodoneix les notes de cacau, cafè, vainilla i caramel; tota una experiència! Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, chocolat, carapils, brown, biscuit i malta fumada. Llúpols: columbus, northern brewer i willamette. Llevat.

Montseny Mala Vida

 

(Alc. 11% vol., Grau Plat 28’0, 65 IBU’s)


Estil cerveser: IMPERIAL STOUT. Cervesa negra d’alta graduació robusta, densa i complexa. Pels cervesers més experimentats.

.

Nota de tast: Una gran quantitat de malta i llargues hores de cocció donen lloc a aquesta cervesa que no deixa indiferent. El tast és dolç i llaminer, alhora que desprèn unes aromes i gustos torrefactes molt accentuats. Mala Vida és una cervesa de copa, ideal per degustar-la sola. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, chocolat, carapils, brown, biscuit i malta fumada. Llúpols: willamette, nothern brewer i summit. Llevat.

Montseny Blat

 

(Alc. 4’0%., Grau Pat 9’6, 19 IBU’s)

 

Estil cerveser: WEIZEN ALE. Cervesa lleugera de blat d’estil alemany. Molt refrescant i aromàtica amb llúpol Saaz. Recrea les Weizen o Waiss Beer alemanyes.

 

Nota de tast: Combina la frescor del blat amb l’aroma floral del llúpol Saaz. Tot això, juntament amb la seva baixa graduació alcohòlica, la fan una cervesa ideal per l’estiu. Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pilsen, de blat i caramalt. Llúpols: perle, fuggles, celeia i saaz. Llevat.

Montseny Negra

 

(Alc.5’2% vol., Grau Plat 12’2, 35 IBU’s)

 

Estil cerveser: STOUT ALE. Cervesa negra elaborada segons la tradició irlandesa d’alta fermentació, amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol. És l’estil mundialment conegut per la marca Guiness però en el seu estat natural (sense filtrar ni pasteuritzar), és l’anomenada Real Ale.

 

Nota de tast: Combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals, per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, chocolat, cafè, crystal, caramalt i black. Cereals: ordi torrat, flocs d’ordi, de blat, de civada i de sègol. Flor dels llúpols: northern brewer i fuggles. Llevat.

Montseny Lupulus

 

(Alc.5’4%vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s) 

 

Estil cerveser: ÍBER ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers. La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en l’elaboració de les cerveses de gran consum d’estil Pilsen (de baixa fermentació), o de la família de les Lager.

 

Nota de tast: El gust dolç de la malta pilsen s’equilibra amb l’amargor del llúpol i és ideal per fer passar la set. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpul clarament definits i, a més, resulta molt refrescant. La degustació òptima, però, en una cervesa Ale s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors que produeix la fermentació del llevat Ale.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pilsen, de blat i caramalt. Flor dels llúpols: cascade, fuggles, nugget,

Montseny Malta Cuvée

 

(Alc. 5’1% vol., Grau Pat 12, 24 IBU’s)

Estil cerveser: BARREL AGED PALE ALE. Cervesa d’alta fermentació envellida en barril de roure durant un any. Durant la maduració la cervesa s’impregna del gust de la fusta i incorpora aquest sabor càlid.

Nota de tast: Cervesa amb caràcter propi molt marcat. Color característic torrat de les Pale Ale angleses. Espuma blanca i densa, deixa encaix en copa. Té pòsit de llevat al fons degut a la segona fermentació. En nas, sobresurt la fusta. Cos mig, fins i tot lleuger, molt complert, gasificació mitja. En boca, es mostra complexa, càlida i alhora picant. Final càlid amb un punt àcid i gust a fusta persistent. Temperatura de consum entre 6º i 12ºC.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, crystal i cafè. Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings i fuggles. Llevat.

Montseny Hivernale

 

(Alc.7’0% vol., Grau Plat 16’75, 31 IBU’s)  

 

Estil cerveser: CHRISTMAS ALE. Cervesa d’alta  fermentació elaborada amb una recepta d’hivern, amb un toc especiat.

 

Nota de tast: Al gust d’aquesta cervesa s’hi  combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o  després dels àpats amb dolços de postres. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny.  Maltes: pale ale, àmbar, chocolat, cafè, crystal i caramalt. Cereals: ordi torrat. Flor dels llúpols:  challenger, east kent goldings, northern brewer i celeia. Llevat. Espècia: anís estrellat.

Montseny Castanya

 

(Alc. 7,8% vol., Grau Plat 19’0, 26 IBU’s)

 

Estil cerveser: IMPERIAL BROWN ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya ecològica del “Pujol de Muntanya” de Viladrau.

 

Nota de tast: D’aparença elegant, d’un color ambre opac que esdevé brillant a contrallum, amb una corona de crema densa i persistent. Aroma on apareix la castanya, sota un fons de fum i maltes torrades. En boca hi guanya la dolçor i la calidesa de l’alcohol, amb el matís de la castanya. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

 

Ingredients de la Cervesa: Aigua del Montseny, Castanya de Viladrau. Maltes: pale ale, chocolat, crystal, caraaroma i malta fumada. Llúpols: challenger, northern brewer i ek goldings. Llevat

Montseny Estival

 

(Alc. 3’6% vol., Grau Plat 9, 53 IBU’s)

 

Estil cerveser: SESSION IPA. Enamora’t de la frescor del llúpol i gaudeix d’una cervesa lleugera. Llúpols Mosaic i Citra.

.

Nota de tast: Versió de les IPA americanes amb només 3’6 graus d’alcohol. El resultat és una cervesa refrescant, lleugera, floral i cítrica. Pensada per l’època estival, amb tot el caràcter dels llúpols Mosaic i Citra. Temperatura de consum entre 5º i 8ºC.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, biscuit, carapils i carahell. Llúpols: chinook, mosaic i citra. Llevat.

Montseny Aniversari

 

(Alc.6,4% vol., Grau Plat 14’7, 48 IBU’s)


Estil cerveser: Indian Pale Ale IPA. Cervesa forta d’alta fermentació, elevat grau i amargor. És una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial.

 

Nota de tast: Aromes dolços de fruites tropicals, provinents de llúpols del nou món. Elevada amargor compensada per la dolçor de la malta i per l’elevat grau alcohòlic. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

 

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: Malta pilsen, malta pale, malta de blat, caramalt, àcid malt, malta biscuit. Llúpols: nugget, target, summit, cascade, celeia. Llevat.

NOTICIES...

La Companyia Cervesera del Montseny se ha erigido como la mejor del mundo después de conseguir tres medallas de oro en la primera edición del concurso del Barcelona Beer Festival. Gracias a sus cervezas negras Russian Imperial Stout, la empresa de Osona ha enamorado al jurado internacional y ha conseguido situarse por encima de las 500 bebidas artesanas de 15 países distintos que han participado en el festival.

El maestro cervecero de la compañía, Jordi Llebaria, ha asegurado que su bebida artesana es como una semilla que en el momento que se planta “provoca una gran eclosión”. “Las Russian Imperial Stout son unas cervezas negras de alta graduación, complejas, fuertes y robustas”, ha explicado Llebaria.

El director del festival, Mikel Rius, ha destacado la importante presencia de Catalunya. Según el director, el territorio catalán es pionero en el sector de la cerveza artesana ya que, dice, durante muchos años ha marcado el ritmo. “Eso se refleja en el Challenge, donde el porcentaje de cerveza catalana es muy alto”, ha declarado Rius. De España, Catalunya ha liderado la clasificación con un total de 90 cerveceras que representaban un 42% del total.

Entre los participantes internacionales, Italia ha sido el país con más participantes, seguida de Bélgica, Holanda, el Canadá y Escocia. Con la novedad del concurso de este año, la quinta edición del Barcelona Beer Festival ha conseguido reunir cerca de 30.000 visitantes.

 

 

 

 

 

 

Estrella  Galicia,
exageradament bona!

Oferta fins fi existencies.

Fem ofertes personalitzades.

Envia un e-mail amb els productes que vols i et donarem preu.

Contacte:

Fruiteria i Celler Jordi Bayés

Arbúcies:
C/ Segismon Folgaroles 21-23

telef: 972162593

 

C/Camprodon nº 30

telef: 972861790

 

Sant Hilari Sacalm:

C/Doctor Morales nº2 

telef: 972976156

 

C/ Josep Ximeno nº2 (Davant la Caixa) --> Tancat temporalment (COVID-19)

telef: 972872248

 

Breda:

Plaça Convent nº 1 (c/ Sant Iscle nº 15)

telef: 972870810

 

Folgueroles:

C/ Atlàntida,20

telef: 93 8120120

 

De dilluns a dissabte de 8h a 20h.

Diumenges i festius de 8h a 14h.

 

Arbúcies C/Camprodón: OBERT diumenges i festius de 8h a 20h

Diumenges tarda obrim a Breda i Arbúcies (C/Camprodon nº30)

Tots els nostres preus son amb IVA inclós.