Per davant de tot, la qualitat en alimentació. casa fundada 1984
                                                                                                                                       Per davant de tot, la qualitat en alimentació.                                                                                                casa fundada                                                                                                     1984

NOTÍCIES...

Flors - Plantes 

A la nostra botiga de Folgueroles venem plantes i flors per adornar casa vostra, fer un regal d'aniversari...

Fem encàrrecs i les servim a domicili per la zona. 

 

Per més informació, no dubteu amb contactar amb nosaltres! 

 

Tenim:

Pa rodó ESPELTA, Coca de PA i Baguetines sense GLUTEN

Més...

El passat dia 27 de gener del 2018,  vam fer el XEFLIS anual de treballadors de, Fruiteries i Celler Jordi Bayés. Aprofitant l'ocasió, per fer una xerrada informativa i de formació per a poder seguir donant-los el millor  servei als  nostre clients , Gracies a tots.

 

                    Plantilla treballadors

             Fruiteries i Celler Jordi Bayés.

     Ja tenim guanyadors d´aquestes

      magnífiques paneres

 

Nadal 2017

         

      Felicitats als guanyadors!

Des d'avui ja pot gaudir del cafè Novell, cafè de qualitat i amb càpsules 100% biodegradables,

De venta en les nostres botigues.

Un cop utilitzades dipositeu-les en la fracció orgànica dels residus.
Compatibles amb cafeteres Nespresso.

Ja tinim ganxet d´Arbúcies

A principis del 2018, a les nostres botigues trobaràs la primera collita d'oli, de la varietat "Salar d'Arbúcies"

 

SALAR

 AR

    

  CIES

OLI D´OLIVA VERGE EXTRA

El passat diumenge 4 Juny, es va celebrarla III Fira del Còmic de Folgueroles, amb parades de venda i intercanvi d'aquests materials.
 
Gràcies a tots els assistents!

 

 

com sempre, a les fruiteries Jordi Bayés, apostem per productes de qualitat i proximitat. A les nostres botigues trobarà una gran varietat de productes,

La Torre i El Canadell.

A la botiga del c/ Sigesmon Folgueroles (Arbúcies), trobarà un intens sortit de flors d'interior i d'exterior. Si no troba el que busca, consulti amb nosaltres i li ho podrem encarregar.

Li recordem que a la botiga de Folgueroles, c/ Atlàntida, també disposa del gran sortit de flors i plantes, interiors i exteriors de temporada i detalls per fer regals.

Més...

El passat dia 28 de gener 2017 es va celebrar el sopar anual de treballadors de, Fruiteries i Celler Jordi Bayés. Aprofitant l'ocasió, vam fer una xerrada informativa per a poder seguir millorant el nostre servei dia a dia, Gracies a tots.

La super panera d'aquest Nadal 2016  ha tocat a una veïna de Arbúcies. I les deu petites s'han repartit per les altres botigues. Felicitats als guanyadors!

 

Enhorabona a la Ramona Ribeiro!

Nuestra super Panera, 2016

A les fruiteries Jordi Bayés, tots els dissabtes i diumenges, trobareu el pa de pagès, i la famoses COQUES de PA, de Sant Hilari de Sacalm, fetes amb afecte i cuites en l'autèntic forn de llenya, si ja les has provat no cal dir res , si no, a què esperes?

 

Com ja us hem anat anunciant, aquest divendres dia 8 de juliol del 2016, s'ha celebrat una degustació de Frankfurts a la nostra botiga de Folgueroles. Gràcies a tots els assistents!

 

 

 

El proper Divendres 8 de Juliol
a partir de les 17:00

es farà una cata de Frankfurts
A la botiga Jordi Bayés de Folguerole
s,
C/ Atlàntida,20 (Folgueroles)

Us hi esperem!

En aquest enllaç podreu veure el capítol  13 de "A quatre passes", emès per la TV de Tarragona on tres muntanyers experimentats, entre ells Jordi Bayés, i el càmera de la televisió de Tarragona us portaran a donar una volta per la nostra terra. Esperem que us agradi

La Companyia Cervesera del Montseny se ha erigido como la mejor del mundo después de conseguir tres medallas de oro en la primera edición del concurso del Barcelona Beer Festival. Gracias a sus cervezas negras Russian Imperial Stout, la empresa de Osona ha enamorado al jurado internacional y ha conseguido situarse por encima de las 500 bebidas artesanas de 15 países distintos que han participado en el festival.

El maestro cervecero de la compañía, Jordi Llebaria, ha asegurado que su bebida artesana es como una semilla que en el momento que se planta “provoca una gran eclosión”. “Las Russian Imperial Stout son unas cervezas negras de alta graduación, complejas, fuertes y robustas”, ha explicado Llebaria.

El director del festival, Mikel Rius, ha destacado la importante presencia de Catalunya. Según el director, el territorio catalán es pionero en el sector de la cerveza artesana ya que, dice, durante muchos años ha marcado el ritmo. “Eso se refleja en el Challenge, donde el porcentaje de cerveza catalana es muy alto”, ha declarado Rius. De España, Catalunya ha liderado la clasificación con un total de 90 cerveceras que representaban un 42% del total.

Entre los participantes internacionales, Italia ha sido el país con más participantes, seguida de Bélgica, Holanda, el Canadá y Escocia. Con la novedad del concurso de este año, la quinta edición del Barcelona Beer Festival ha conseguido reunir cerca de 30.000 visitantes.

Més...

Sopar anual de treballadors de Fruiteries i Celler Jordi Bayés. 30/01/2016.

Dies endarrera, part del nostre personal, vam fer una cata i un curs de formació de vins i caves en les bodegues Juvé Camps per poder aconsellar millor als nostres clients.

L'espectacular panera d'aquest Nadal 2015  ha tocat a una veïna de Folgueroles. I les deu petites s'han repartit per les altres botigues. Felicitats als guanyadors!

 

 

La Panera de Nadal 2015.

La panera del passat Nadal 2014 va tocar a una veïna d Arbúcies, I les deu petites s'han repartit per les altres botigues. Felicitats als guanyadors!

 

 

 

Ja tenim la guanyadora de la TV que sortejàvem a la Fruiteria i Celler Jordi Bayés!! Enhorabona!!
Fruiteria i Celler Jordi Bayés, us desitja unes molt bones festes de Nadal!

A les nostres botigues sempre trobarà ofertes especials.

Fem ofertes personalitzades.

Envia un e-mail amb els productes que vols i et donarem preu.

Contacte:

Fruiteria i Celler Jordi Bayés

Arbúcies:
C/ Segismon Folgaroles 21-23

telef: 972162593

 

C/Camprodon nº 30

telef: 972861790

 

Sant Hilari Sacalm:

C/Doctor Morales nº2 

telef: 972976156

 

C/ Josep Ximeno nº2 (Davant la Caixa) --> Tancat temporalment (COVID-19)

telef: 972872248

 

Breda:

Plaça Convent nº 1 (c/ Sant Iscle nº 15)

telef: 972870810

 

Folgueroles:

C/ Atlàntida,20

telef: 93 8120120

 

De dilluns a dissabte de 8h a 20h.

Diumenges i festius de 8h a 14h.

 

Arbúcies C/Camprodón: OBERT diumenges i festius de 8h a 20h

Diumenges tarda obrim a Breda i Arbúcies (C/Camprodon nº30)

Tots els nostres preus son amb IVA inclós.